Velkommen til Privatklinik Pia Fraefel

Hvad kunderne fortæller

Hvad kunderne fortæller

Læs anbefalinger fra kunder i klinikken

Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

Fysioterapi

Fysioterapi kan være godt i mange forskellige livssituationer uanset alder og fysik. Symptomer fra slid, skader og sygdom kan afhjælpes.

“Efter en operation for diskusprolaps for nogle år siden har jeg konsulteret flere fysioterapeuter. Alle steder blev jeg instrueret i øvelser, som blev udført, men uden rigtigt resultat.
Hos fysioterapeut Pia Fraefel har hendes tilgang været anderledes. Ud over at have fokus på min ryg har hun haft stor fokus på mine afledte smerter og givet behandling herfor. Dette har gjort at muskler, der har været spændte i flere år, nu er begyndt at blive løsnet op, med det resultat, at min bevægelighed er øget.
Pia har en fantastisk evne til at omsætte det jeg fortæller omkring mine problematikker til en virksom behandling”.

Mand, 50+

“Pia finder lige dér, hvor smerten er = mega god behandling. God atmosfære. Dejligt at komme her.”

Kvinde, 60+

Massage

Fysiomassage kan gøre en forskel i hele kroppen. Hvad end der er spændinger, smerter eller ophobet stresset over en periode.

“Man føler sig altid velkommen og fantastisk afslappet efter massagen i Pia’s klinik”

Kvinde, 33

“Jeg får professionel hjælp. Pia kan mærke med sine hænder, hvor jeg har ondt og jeg kan mærke, at det hjælper”.

Kvinde, 60+

“Jeg føler mig som et nyt menneske, hver gang jeg har været her!”

Mand, 30+

Gravidbehandling

En graviditet kan være hårdt for kroppen. Du kan opleve ømhed, træthed, bækkensmerter eller kramper i ben. En behandling kan lindre dine symptomer eller blot give velvære og overskud.

“Jeg har mærket en markant forskel allerede efter første behandling. Pia bruger sine fingre til at scanne kroppen med og hun finder præcis de steder, der laver vrøvl. Derefter “rydder hun op” i disse områder, så jeg går derfra med en følelse af, at kroppen er tung på en behagelig og afslappet måde.
Nætterne efter Pias behandlinger er fuldstændige fantastiske. Jeg har alle gange sovet som en sten, og vågnet veludhvilet OG smertefri dagen efter. Pia kan trylle og hun er helt klart anbefalelsesværdig!
Jeg har været lykkelig for de behandlinger jeg har fået.”

Tvillingegravid, 20+

“Hos Pia er der fantastiske service. Man går derfra med et stort smil og en masse velvære”

Gravid, 30+

“Mødet med Pia ændrede min graviditet.
Fra uge 10 i min graviditet havde jeg så mange smerter pga. bækkenløsning, at min aktive hverdag blev ændret til ikke at kunne ret meget. Jeg prøvede forskellige behandlinger, men intet løste min krops problemer, før jeg mødte Pia Fraefel.
Jeg var 6 mdr. henne og troede det var for sent, men på 2 måneder formåede Pia at få styr på de nerver jeg havde i klemme og minimeret mine smerter ift. bækkenløsning. Jeg havde aldrig turde håbe på de resultater Pias behandlinger gav og det var en kæmpe gave for min familie og jeg. Min frygt for fødslen forsvandt også, fordi Pia mindskede mine smerter så markant op til min termin, at mit overskud og tro på min krop kom igen.
Tak er et fattigt ord ift. hvad Pia gjorde for mig med hendes behandlinger.”

Henriette Lange

Morkroppen

Graviditet, fødsel og barsel kan være hårdt arbejde for kroppen. Den kan have trænge til behandling, der lindrer og giver velvære.

“Pia er som sagt professionel, fintfølende og har et åbent væsen. Man føler aldrig man er til besvær og man kan godt mærke at hun nyder sit arbejde i fulde drag. På baggrund af det kan jeg anbefale Pias behandlinger til både gravide og barslende”.

Mai-Brit B. Vangsgaard, Vejle

“Behandling hos Pia er noget, der rent faktisk hjælper. Gode råd – dejlig atmosfære – god stemning – og rigtig god fornemmelse for kroppen”.

Mor, 35

“The best thing coming here: That within 30 minutes my body can get relaxed and ready to face challenges of a working mom’s life.”

Mor, 30+

Kejsersnit

Ved et kejsersnit har der både været en fødsel og operation. Kroppen kan heraf være belastet og have behov for behandling.

“Efter jeg havde født mit barn ved kejsersnit, følte jeg, at mit ar strammede og jeg havde ubehag ved det. Efter en behandling, øvelser og vejledning fra Pia, så gik den strammende fornemmelse i sig selv og jeg mærkede mindre og mindre til mit ar.
Jeg anbefaler alle at gå til Pia. Hun giver præcis den behandling man har brug for – hverken for meget eller for lidt”.

Kvinde, 40+

Kræftbehandling

Under din kræftbehandling er kroppen udfordret. Du er måske stresset, træt og kan have smerter.
Få ro i din krop på ny med behandling, der tilpasses din situation.

“Selvom jeg pga. kræft i knogler har et meget ømskindet skelet, er jeg tryg ved at få behandling af Pia Fraefel, da hun er meget opmærksom og varsom, og i det hele taget skaber en god og tryg stemning.”

Kvinde, 50+

Brystkræft

Senfølger efter brystkræft kan være gener i brystområdet, armhulen og arm. Med behandling og øvelser kan smerter og stramhed afhjælpes.

“Pia er super dygtig til sit fag og har afhjulpet mine gener efter større brystoperation og strålebehandling. Min arm, ramt af kemoåre, har hun også med succes behandlet. Hver eneste behandling gør underværker og giver mig godt humør.
Jeg ved ikke hvad jeg ville have gjort uden Pias behandlinger. Efter min første behandling forsvandt min brynje, som jeg havde haft i 4 uger efter operationen – jeg dansede næsten hen ad fortovet, da jeg gik herfra.
Jeg kan kun anbefale dig at booke en tid hos Pia.”

Kvinde, 40+

“Pia har givet mig troen på at jeg ikke bare skal acceptere et “betonbryst” efter strålebehandling. Med hendes gode behandling og ikke mindst vejledning er det blevet blødt igen. Pia er god til at forklare og foreslå andre muligheder med fx kinesiotape som virker drænerende. Super behagelig atmosfære fra man træder ind ad døren.”

Kvinde, 40+

Arvævsbehandling

Efter operation, stråling eller infektioner dannes der ofte arvæv. Det kan give gener og smerter. Behandling kan mindske ubehaget.

“Tusinde tak for dig, din viden, erfaring og dine fantastiske hænder. Generne af mine mange arvæv efter operationer er allerede blevet mindsket efter første behandling. Jeg glæder mig til de næste gange vi ses, så arrene kan få en kærlig omgang og blive mindre hårde og synlige.”

Kvinde, 40+

“Jeg har gennem et år nu gået til arvævsbehandling hos Pia. Det var ret tilfældigt jeg fandt ud af, at man faktisk kunne gøre noget ved arvævet. Efter en brystoperation for 2 år siden, hvor jeg fik fjernet en knude i bryst og alle lymferne i armhulen, havde jeg en del arvæv efter en ret stor operation. 
Jeg var ret generet af arvævet og gik fast i behandling hos Pia, der gav mig laser og behandlede mig for arvævet og “sejheden”, der var opstået i vævet dels i brystet, men også omkring i andre muskelgrupper.

Nu efter godt et år går jeg stadig fast ved Pia cirka hver 4.-5. uge og der er sket et mirakel. Den del af brystet, hvor jeg havde den største “klump” arvæv er minimeret til så lille en lille “klump”, at det ikke er af betydning.” 

Kvinde, 50+

Akupunktur

Har du fx været igennem en stresset periode, er du ufrivilligt barnløs, kræftpatient eller har du eksamensangst, så kan akupunktur hjælpe dig.

“Jeg er meget positiv over effekten af akupunkturen. Før havde jeg konstant ondt i højre skulder og til tider venstre underarm. Højre skulder gør nu kun ondt i bestemte positioner og nu føles det mere muskulært. Det har også hjulpet meget på et meget spændt område bag på skulderen.  Jeg har følt mig tryg fra første behandling.”

Mand, 40+