Velkommen til Privatklinik Pia Fraefel

Behandling ved brystkræft

Få hjælp til bivirkninger og senfølger ved brystkræft

Få hjælp til bivirkninger og senfølger ved kræft

Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

Privatklinik Pia Fraefel

Har du følger efter brystkræft?

Flere mennesker end tidligere overlever kræft.

Nogle får følger efter evt. operation, kemo- eller strålebehandlinger. Senfølgerne kan bl.a. være tiltagende smerter/irritation, stramt eller ujævnt arvæv, væv der sidder tæt ind til kroppen omkring stedet hvor kræften har været, stramme muskler/stramt bindevæv, nedsat muskelstyrke, nedsat kredsløb i området, væskeansamling, nedsat bevægelse og skæv kropsholdning. 

Aftalevilkår, Pia Fraefel

Afregningen sker efter hver konsultation. Overfør pengene via Mobilepay

(nr.: 83607) eller din netbank til bankkontoen:

5545 – 6297849636 Nordea

Få hjælp til senfølger i klinikken

Du kan begynde med fysioterapi i min klinik i starten af din evt. kemobehandling, ca. 14 dage efter du er blevet opereret, når din hud er helet efter strålebehandling eller som supplement til den holdtræning du går til på sygehuset eller i kommunen.

Vær opmærksom på at du som medlem af Sygeforsikringen “danmark”, kan få tilskud til din fysioterapibehandling uden en henvisning fra din læge. Har du haft et kompliceret kræftforløb, vil jeg gerne have en lægehenvisning mhp. din behandling i min klinik.

Hvad kan jeg gøre for dig?

Jeg undersøger dig grundigt og sammensætter behandlingen, så den passer til dig. 

Den manuelle behandling kan suppleres med PowerLaser og Kinesiotape (fleksibel sportstape), der fremmer smertelindring og flow omkring dit bryst. Foruden selve behandlingen vil du blive introduceret til øvelser og tiltag, som du kan lave derhjemme for at afhjælpe dine problemer. 

Du kan opleve evt. ømhed i 1-2 dage efter din behandling. Det er effektiv og nænsom fysioterapi, der gradvis forbedrer din tilstand og afkorter dit forløb efter kræftbehandlingen. Selv mange år efter du er blevet opereret, kan der gøres noget for at mindske dine gener. 

Nogle kræftbehandlede får som afslutning fra sygehuset at vide at “der er ikke mere at gøre og du må lære at leve med det, som det er”. Ofte er situationen blot, at de ikke kan gøre mere, men måske kan andre behandlere.

Mit udgangspunkt for at hjælpe dig

Jeg har specialiseret mig indenfor fysioterapi til brystopererede og er uddannet hos fysioterapeut Kirsten Tørsleff, der har forsket i og udviklet et program, hvori der indgår både behandling og træning. 

Jeg kan hjælpe de fleste kvinder, der har brystkræft med at opnå lindring af visse former for senfølger. 

Har du lymfeødem, anbefaler jeg, at du kontakter en fysioterapeut med speciale i lymfeødem. 

Klik og se priser

Få økonomisk overblik vedr. klinikkens ydelser

Se flere ydelser som klinikken kan tilbyde dig

Fysioterapi

Få bedret din fysisk tilstand via behandling og genoptræning. Fysioterapi spænder fra undersøgelse, behandling, træning til vejledning.

Massage

Få afhjulpet smerter som fx. hovedpine, stiv nakke, ømme skuldre, anspændt ryg, iskias mv. eller blot opleve ro og velvære med fysiomassage.

Akupunktur

Akupunktur kan afhjælpe mange forskellige tilstande og smerter. Vælg mellem øreakupunktur eller helkropsakupunktur.

Gravidbehandling

Det kan være en udfordring at være gravid. Få afslappende massage, behandling mod smerter eller vejledning til lindrende øvelser.

Morkroppen

Fødsel og barsel kræver sin kvinde - både fysisk og psykisk. Få en pause og tank energi med velværemassage, behandling mod smerter eller genoptræning af din krop.

Kejsersnit

Et kejsersnit er en operation, der kan kræve behandling og vejledning efter fødslen. Dit ar har gavn af den rette behandling.

Kræftbehandling

Et kræftforløb er en belastning fysisk og psykisk. Få støtte til at klare dit forløb og boost din krop til at komme godt igennem det vha. lindrende behandling - f.ex. massage og øvelser.

Arvævsbehandling

Stramt, ujævnt og stikkende arvæv kan være generende og hindrer fuld bevægelighed. Med behandling kan du få lindring, smidighed og velbehag på ny i din krop.