Velkommen til Privatklinik Pia Fraefel

Kræftbehandling

Få hjælp til bivirkninger under et kræftforløb

Få hjælp til senfølger efter et kræftforløb

Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

Privatklinik Pia Fraefel

Bivirkninger af kræftbehandling

Igennem årene ser jeg nu flere kræftpatienter, som ønsker at give deres krop lindring, ro og styrke under deres kræftbehandling. 

Jeg har arbejdet med kræftpatienter siden 2012 og har derfor god erfaring med at behandle dig, som er i et kræftforløb eller har afsluttet et forløb med senfølger.

Behandling til Morkroppen, den gravidem kræftpatienter og andre sygdomme og lidelser

Afregningen sker efter hver konsultation. Overfør pengene via Mobilepay

(nr.: 83607) eller din netbank til bankkontoen:

5545 – 6297849636 Nordea

Hvordan hjælper behandling dig, som har kræft?

Mens du er i medicinsk behandling for kræft, kan du have bivikninger som smerter, træthed, søvnproblemer, kvalme, forstoppelse mv. 

Måske oplever du også konsekvenser i din krop som følge af kemo, stråler, hormoner eller operationer.

Om du bliver kræftfri eller skal være i livslang behandling, kan det være gavnligt med en lindrende behandling af en fysioterapeut.

Jeg sammensætter din behandling ud fra dine ønsker. Du ønsker måske at få løsnet arvæv, afspændt muskler, en bedre nattesøvn eller fordøjelse samt føle dig roligere. Et tilpas træningsprogram kan sammensættes til dig, såfremt det styrker dig i dit forløb. 

Behandling til dig, der har kræft

Fysioterapi, massage og akupunktur kan være gavnlige supplerende behandlinger under et kræftforløb. De er nonfarmakologiske tiltag, der kan støtte din krop.

Fysioterapi spiller en væsentlig rolle i at vedligeholde eller forbedre din fysiske funktion og styrke. Kræftbehandling kan føre til muskelsvaghed, nedsat bevægelighed og smerter, og jeg kan hjælpe med at vejlede dig til at vedligeholde eller genopbygge styrke og mobilitet gennem målrettede øvelser.

Massage kan lindre muskelspændinger, mindske angst og forbedre søvnkvaliteten. Det kan også øge kroppens naturlige produktion af endorfiner, hvilket giver smertelindring og en følelse af velvære.

Akupunktur er en behandling, der involverer nåle i bestemte akupunkturpunkter. Det kan hjælpe med at lindre smerter, reducere kvalme og forbedre søvnkvaliteten. Det er fx. gavnligt under kemoterapi.

Disse forskellige behandlinger kan hjælpe dig med at reducere bivirkninger, styrke kroppen og forbedre livskvalitet under  dit kræftforløb

Klik og se priser

Få økonomisk overblik vedr. klinikkens ydelser

Se flere ydelser som klinikken kan tilbyde dig

Fysioterapi

Få bedret din fysisk tilstand via behandling og genoptræning. Fysioterapi spænder fra undersøgelse, behandling, træning til vejledning.

Massage

Få afhjulpet smerter som fx. hovedpine, stiv nakke, ømme skuldre, anspændt ryg, iskias mv. eller blot opleve ro og velvære med fysiomassage.

Akupunktur

Akupunktur kan afhjælpe mange forskellige tilstande og smerter. Vælg mellem øreakupunktur eller helkropsakupunktur.

Gravidbehandling

Det kan være en udfordring at være gravid. Få afslappende massage, behandling mod smerter eller vejledning til lindrende øvelser.

Morkroppen

Fødsel og barsel kræver sin kvinde - både fysisk og psykisk. Få en pause og tank energi med velværemassage, behandling mod smerter eller genoptræning af din krop.

Kejsersnit

Et kejsersnit er en operation, der kan kræve behandling og vejledning efter fødslen. Dit ar har gavn af den rette behandling.

Brystkræft

Oplever du senfølger under eller efter dit brystkræftforløb? Smerter, stramt væv eller mindre bevægelighed kan følge efter brystkræft. Specialiseret fysioterapi og powerlaser kan hjælpe dig.

Arvævsbehandling

Stramt, ujævnt og stikkende arvæv kan være generende og hindrer fuld bevægelighed. Med behandling kan du få lindring, smidighed og velbehag på ny i din krop.