Velkommen til Privatklinik Pia Fraefel

Behandling af morkroppen

Få behandling & træning som mor

Få behandling til din morkrop

Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

Privatklinik Pia Fraefel

Kroppen trænger til opmærksomhed

Som nybagt mor mærker du måske hvor fysisk det faktisk er at være på barsel. Du bærer din baby en del i løbet af en dag og måske ammer du også. Derudover er der mange foroverbøjet arbejdsstillinger du ikke plejer at være i. Typisk vil din nakke, skuldre og øvre ryg kunne blive udfordret og spændte.

 

Det kan også være, at du døjer med problemer efter en hård graviditet, fødsel eller barsel i lænde- og bækkenområdet.

Har du fået kejsersnit, kan arret værke og du kan være usikker på hvad der skal til for, at arret og du kommer dig bedst muligt.

Jeg tilbyder “Fysiomassage”, “Fysioterapi” og “Arvævsbehandling” til mødre. 

Kom og få en behandling, træning eller vejledning til at gøre dit liv lidt lettere og bliv tanket op til næste etape. Prioriterer dig selv til glæde for dig og din familie. 

Morkroppen, behandling i PrivatKlinik Pia Fraefel

Afregningen sker efter hver konsultation. Overfør pengene via Mobilepay

(nr.: 83607) eller din netbank til bankkontoen:

5545 – 6297849636 Nordea

Mindre stress & mere velvære

Book en tid og mærk hvordan en anspændt og brugt krop ændres til at være afslappet og tanket op igen. Optimalt er det bedst jævnligt at få en behandling igennem ens barsel, så du får ryddet op i din krop og slipper for at blive så spændt, at du evt. får hovedpine, smerter i skuldre, lænd mv.  

Du er velkommen til at tage din trætte og mætte baby med eller få din mand, mor eller veninde til at tage sig af din baby, mens du får behandling.

Har du blot brug for at reducere stress, sove bedre og lande på ny i nye livsvilkår, er du velkommen her til en afspændende behandling.

Hvad kan jeg gøre for dig?

Har du småbørn, kan dagligdagen være travl med henten/bringen fra dagpleje/institution, dit arbejde, madlavning, tøjvask, børnenes sygdom, være kæreste, gode oplevelser med din familie m.v. Føler du dig lidt træt og brugt i din krop, så kom og få en afspændende behandling. Tag en pause fra hverdagen og afsæt tid i kalenderen til dig selv. 

Når du kommer hos mig, lytter jeg til dine behov og sammensætter din behandling i samarbejde med dig.

Hvad er dine muligheder?

Vælg mellem “Fysiomassage” (for velværens skyld), “Fysioterapi” (hvis du har haft smerter over et stykke tid) eller “Arvævsbehandling” (efter kejsersnit). 

Mødre der har børn i skolealderen kommer her, hvis det brænder på med et specifikt problem og går i et forløb over nogle gange eller kommer ca. hver anden måned for at forebygge, at spændinger sætter sig kronisk i kroppen. Det kan også være, at du begynder at træne mere og derfor har opstartsømhed i din krop, hvilket kan lindres med en behandling. 

Klik og se priser

Få økonomisk overblik vedr.  klinikkens ydelser

Se flere ydelser som klinikken kan tilbyde dig

Fysioterapi

Få bedret din fysisk tilstand via behandling og genoptræning. Fysioterapi spænder fra undersøgelse, behandling, træning til vejledning.

Massage

Få afhjulpet smerter som fx. hovedpine, stiv nakke, ømme skuldre, anspændt ryg, iskias mv. eller blot opleve ro og velvære med fysiomassage.

Akupunktur

Akupunktur kan afhjælpe mange forskellige tilstande og smerter. Vælg mellem øreakupunktur eller helkropsakupunktur.

Gravidbehandling

Det kan være en udfordring at være gravid. Få afslappende massage, behandling mod smerter eller vejledning til lindrende øvelser.

Kejsersnit

Et kejsersnit er en operation, der kan kræve behandling og vejledning efter fødslen. Dit ar har gavn af den rette behandling.

Kræftbehandling

Et kræftforløb er en belastning fysisk og psykisk. Få støtte til at klare dit forløb og boost din krop til at komme godt igennem det vha. lindrende behandling - f.ex. massage og øvelser.

Brystkræft

Oplever du senfølger under eller efter dit brystkræftforløb? Smerter, stramt væv eller mindre bevægelighed kan følge efter brystkræft. Specialiseret fysioterapi og powerlaser kan hjælpe dig.

Arvævsbehandling

Stramt, ujævnt og stikkende arvæv kan være generende og hindrer fuld bevægelighed. Med behandling kan du få lindring, smidighed og velbehag på ny i din krop.