Velkommen til Privatklinik Pia Fraefel

Kejsersnitbehandling

Få behandling af arret og kroppen efter kejsersnit

Få behandling af ar og krop efter kejsersnit

Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

Privatklinik Pia Fraefel

Et kejsersnit påvirker både hud og krop

Et kejsersnit er en stor maveoperation, hvor 7 lag af hud, muskler og bindevæv bliver åbnet for, at dit barn kan blive født. Efterfølgende syes du sammen og arret tager ca. 6-8 uger om at hele op. 

Efter kejsersnittet vil du have arvæv i alle 7 lag og arret i huden kan være stramt, bule indad/udad, være ujævnt mv. Dit ar vil have gavn af arvævsbehandling, så arret med tiden bliver smidigt og pænt.

Kejsersnitbehandling

Afregningen sker efter hver konsultation. Overfør pengene via Mobilepay

(nr.: 83607) eller din netbank til bankkontoen:

5545 – 6297849636 Nordea

Hvordan hjælper behandling på et kejsersnit?

I min klinik behandler jeg dit ar med mine hænder og evt. laser. Jeg strækker det og lærer dig, hvordan du behandler dit ar derhjemme. Måske er du godt i gang med at røre ved det, men mangler at vide, hvordan du gør det bedst. Eller du bryder dig ikke om at røre ved det og har brug for tips til hvad du så gør. 

Laserbehandling kan være en genvej til at få et pænt ar. Den er hurtig og smertefri at modtage.

Behandlingen reducerer over tid smerter, hævelse og øger bevægeligheden af området omkring arret. Den booster også en bedre naturlige heling af dit ar indefra.

Foruden at behandle arret, er det også vigtig at du får genoptrænet dine muskler efter kejsersnittet. I min klinik får du øvelser, som passer til dit niveau – vi gennemgår dem og justerer dem fra gang til gang du er hos mig. I takt med at du bliver stærkere i din krop, vil din evt. ømhed i ryg og bækken også blive mindre. 

Har du fået kejsersnit for mange år siden, kan arret fortsat blive mere smidigt og pænere af behandling. 

Hvad er et kejsersnit?

Et kejsersnit er en kirurgisk procedure, hvor din baby fødes ved at lave et snit i moderens underliv og livmoder. Det udføres normalt, når naturlig fødsel er for risikabel eller umulig. 

Under kejsersnittet adskilles mavemusklerne, og et indsnit laves i livmoderen for at få barnet født. Proceduren udføres normalt under spinal- eller epiduralbedøvelse for at sikre, at du er vågen og smertefri. 

Kejsersnit kan være planlagt eller akut i nødsituationer.

Hvordan plejes såret efter kejsersnit?

Efter et kejsersnit er det vigtigt at pleje arret for en sund og hurtig heling. Hold såret rent og tørt for at forhindre betændelse. Regelmæssig rengøring med mild sæbe og vand anbefales. Beskyt det mod sollys for at minimere ardannelse og farvning. Brug af arcreme eller silikoneplastre kan hjælpe med at reducere ardannelse. 

Klik og se priser

Få økonomisk overblik vedr. klinikkens ydelser

Se flere ydelser som klinikken kan tilbyde dig

Fysioterapi

Få bedret din fysisk tilstand via behandling og genoptræning. Fysioterapi spænder fra undersøgelse, behandling, træning til vejledning.

Massage

Få afhjulpet smerter som fx. hovedpine, stiv nakke, ømme skuldre, anspændt ryg, iskias mv. eller blot opleve ro og velvære med fysiomassage.

Akupunktur

Akupunktur kan afhjælpe mange forskellige tilstande og smerter. Vælg mellem øreakupunktur eller helkropsakupunktur.

Gravidbehandling

Det kan være en udfordring at være gravid. Få afslappende massage, behandling mod smerter eller vejledning til lindrende øvelser.

Morkroppen

Fødsel og barsel kræver sin kvinde - både fysisk og psykisk. Få en pause og tank energi med velværemassage, behandling mod smerter eller genoptræning af din krop.

Kræftbehandling

Et kræftforløb er en belastning fysisk og psykisk. Få støtte til at klare dit forløb og boost din krop til at komme godt igennem det vha. lindrende behandling - f.ex. massage og øvelser.

Brystkræft

Oplever du senfølger under eller efter dit brystkræftforløb? Smerter, stramt væv eller mindre bevægelighed kan følge efter brystkræft. Specialiseret fysioterapi og powerlaser kan hjælpe dig.

Arvævsbehandling

Stramt, ujævnt og stikkende arvæv kan være generende og hindrer fuld bevægelighed. Med behandling kan du få lindring, smidighed og velbehag på ny i din krop.