Velkommen til Privatklinik Pia Fraefel

Fysiomassage

Effektiv og afstressende behandling

Effektiv og afstressende behandling

Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

Privatklinik Pia Fraefel

Hvad er fysiomassage

Fysiomassage er en effektiv og afstressende massage udført af en fysioterapeut.

Det er skridtet før fysioterapi. Du kan døje med lidt hovedpine, lidt stiv nakke, ømme skuldre, ondt i ryggen, stive ben mv. Det er symptomer du lever med, men godt kunne være foruden og som du ikke nødvendigvis går til læge med.

 

Det kan også være, at du ikke har ondt nogle steder, men kan blot trænge til at få løsnet op for dine spændte muskler efter en travl eller udfordrende periode i dit liv. Hvad enten det er på jobbet eller derhjemme. For at få lidt velvære og ro tilbage i kroppen.

Bestil tid til behandling online, Vejle

Afregningen sker efter hver konsultation. Overfør pengene via Mobilepay

(nr.: 83607) eller din netbank til bankkontoen:

5545 – 6297849636 Nordea

Spændinger i kroppen

Under behandlingen kan du evt. mærke hvor anspændt din krop faktisk er. I takt med at spændingerne giver sig, frigives der affaldsstoffer, så husk at drikke godt med vand efter din behandling. Tag det om muligt med ro efter massagen, så afslapningen får tid til at virke og genopbygge din krops naturlige tilstand.

Du kan evt. blive øm i din krop 1-2 dage efter behandlingen, hvis du over tid har opbygget en del spændinger. 

Du kan booke en tid online, pr. mail/sms eller i klinikken fra gang til gang og modtage de behandlinger du selv synes du har brug for. Nogle vælger at komme her fast 1 gang om måneden, hver 2. måned osv. for at få ryddet op i de spændinger og ubalancer de i mellemtiden har fået opbygget i en travl hverdag. 

 

Du kan booke tid online, pr. mail/sms eller i klinikken fra gang til gang og modtage de behandlinger du selv synes du har brug for.

Medbring gerne hver gang 2 lagner/dynebetræk og 1 håndklæde eller lej dem i klinikken.

Du kan som medlem af Sygeforsikringen danmark ikke modtage tilskud til “Fysiomassage”, da det primært er tale om en forebyggende behandling.

 

Klik og se priser

Få økonomisk overblik vedr. klinikkens ydelser

Se flere ydelser som klinikken kan tilbyde dig

Fysioterapi

Få bedret din fysisk tilstand via behandling og genoptræning. Fysioterapi spænder fra undersøgelse, behandling, træning til vejledning.

Akupunktur

Akupunktur kan afhjælpe mange forskellige tilstande og smerter. Vælg mellem øreakupunktur eller helkropsakupunktur.

Gravidbehandling

Det kan være en udfordring at være gravid. Få afslappende massage, behandling mod smerter eller vejledning til lindrende øvelser.

Morkroppen

Fødsel og barsel kræver sin kvinde - både fysisk og psykisk. Få en pause og tank energi med velværemassage, behandling mod smerter eller genoptræning af din krop.

Kejsersnit

Et kejsersnit er en operation, der kan kræve behandling og vejledning efter fødslen. Dit ar har gavn af den rette behandling.

Kræftbehandling

Et kræftforløb er en belastning fysisk og psykisk. Få støtte til at klare dit forløb og boost din krop til at komme godt igennem det vha. lindrende behandling - f.ex. massage og øvelser.

Brystkræft

Oplever du senfølger under eller efter dit brystkræftforløb? Smerter, stramt væv eller mindre bevægelighed kan følge efter brystkræft. Specialiseret fysioterapi og powerlaser kan hjælpe dig.

Arvævsbehandling

Stramt, ujævnt og stikkende arvæv kan være generende og hindrer fuld bevægelighed. Med behandling kan du få lindring, smidighed og velbehag på ny i din krop.