Velkommen til Privatklinik Pia Fraefel

Fysioterapi

Få fysioterapeutisk behandling, træning & vejledning

Få fysioterapi i Privatklinik Pia Fraefel

Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

Privatklinik Pia Fraefel

Hvad er fysioterapi i min klinik?

Fysioterapi har fokus på at bedre din fysiske tilstand eller genoptræne en tabt funktion f.eks. gå naturligt. Fysioterapi i min klinik spænder fra en kort samtale, undersøgelse, behandling, hjemmeøvelser & vejledning alt efter dit behov.

 

Du kan have nye eller gamle skader der gør ondt, følger efter operationer, have været ude for en ulykke, have en kronisk sygdom eller blot trænge til et eftersyn af din krop.

Måske har du ventet på, at tilstanden skulle gå over af sig selv. Eller du har tidligere fået behandlinger, der ikke har virket eller du har været så øm bagefter, at du faktisk ikke fik det bedre. Kunsten er at give den rette dosis, der virker. 

Pia Fraefel, Fyioterapeut klinik Vejle

Afregningen sker efter hver konsultation. Overfør pengene via Mobilepay

(nr.: 83607) eller din netbank til bankkontoen:

5545 – 6297849636 Nordea

Jeg tager udgangspunkt i dig

Jeg undersøger dig og vi finder frem til det, der er vigtigst for dig at få behandlet og trænet. Behandlingen er dybdevirkende og på sigt smertelindrende. Du kan opleve en evt. kropsømhed i 1 – 2 dage efter behandlingen. Jeg anvender Kinesiotape og PowerLaser, hvor det er relevant for at du hurtigere kan komme dig.

Efter behandlingen får du evt. hjemmeøvelser og tips, så du om muligt kan ændre nogle af vanerne omkring dit problem. Jeg arbejder hen imod at din krop kommer i balance igen om muligt. På det niveau fungerer den mest optimal. 

Nogle mærker en bedring efter 1 – 3 gange. Andre har behov for længere tid, før en lindring indtræffer. Du bestemmer selv hvor langt tid du ønsker, at konsultationen skal vare. Typisk vælger folk ved 1. konsultation 45 min. – 1 time, mens efterfølgende gange varer 30 min. – 1 time.

Du kan komme her med og uden en henvisning fra din egen læge. Tiderne kan bookes fra gang til gang eller online. Du modtager de behandlinger du selv synes, du har brug for eller som din sundhedsforsikring har bevilliget. 

Er du medlem af Sygeforsikringen danmark, kan du modtage tilskud til dine fysioterapibehandlinger. Oplys mig om dit medlemsskab og tilskuddet overføres automatisk til din NEM konto. Du behøver ikke at have en lægehenvisning for at kunne modtage dit tilskud fra “danmark“.

Klik og se priser

Få økonomisk overblik vedr. klinikkens ydelser 

Se flere ydelser som klinikken kan tilbyde dig

Massage

Få afhjulpet smerter som fx. hovedpine, stiv nakke, ømme skuldre, anspændt ryg, iskias mv. eller blot opleve ro og velvære med fysiomassage.

Akupunktur

Akupunktur kan afhjælpe mange forskellige tilstande og smerter. Vælg mellem øreakupunktur eller helkropsakupunktur.

Gravidbehandling

Det kan være en udfordring at være gravid. Få afslappende massage, behandling mod smerter eller vejledning til lindrende øvelser.

Morkroppen

Fødsel og barsel kræver sin kvinde - både fysisk og psykisk. Få en pause og tank energi med velværemassage, behandling mod smerter eller genoptræning af din krop.

Kejsersnit

Et kejsersnit er en operation, der kan kræve behandling og vejledning efter fødslen. Dit ar har gavn af den rette behandling.

Kræftbehandling

Et kræftforløb er en belastning fysisk og psykisk. Få støtte til at klare dit forløb og boost din krop til at komme godt igennem det vha. lindrende behandling - f.ex. massage og øvelser.

Brystkræft

Oplever du senfølger under eller efter dit brystkræftforløb? Smerter, stramt væv eller mindre bevægelighed kan følge efter brystkræft. Specialiseret fysioterapi og powerlaser kan hjælpe dig.

Arvævsbehandling

Stramt, ujævnt og stikkende arvæv kan være generende og hindrer fuld bevægelighed. Med behandling kan du få lindring, smidighed og velbehag på ny i din krop.